Lid worden

Word vandaag nog lid!

Als ondernemer in de vape-sector hebben we u nodig. Met meer leden kunnen we sterker uw rechten en uw belangen verdedigen in een sector die steeds meer regels opgelegd krijgt. We willen een duidelijk wettelijk kader dat een onderscheid maakt tussen roken en vapen. Een kader dat het mogelijk maakt om volwassen rokers te kunnen helpen en informeren op basis van correcte en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Uw lidmaatschap maakt echt een verschil! Het is nu, meer dan ooit, van cruciaal belang dat we ons verenigen en samen de strijd aan gaan om de vape-sector te verdedigen.

Wij volgen het beleid nauwgezet en verdedigen uw belangen.

Wij informeren, adviseren en delen beste praktijken.

Wij bieden communicatiemateriaal voor uw winkel.

Wij verbinden de vaping sector met een groot netwerk in België.

De sector moet met 1 stem spreken om zijn belangen te verdedigen. Hoe meer leden we vertegenwoordigen, hoe sterker we kunnen wegen op de besluitvorming en de toekomst van onze sector veiligstellen.

Als organisatie hebben wij duidelijke ambities:

Onze hoogste prioriteit is de belangen van de sector te beschermen door ervoor te zorgen dat de regelgeving redelijk en wetenschappelijk onderbouwd is.

Als kennis- en expertisecentrum op het gebied van vapingproducten wil VapeBel het aanspreekpunt zijn voor beleidsmakers en de media.

Onze leden informeren over bestaande en toekomstige wetgeving/reglementering (federaal en regionaal).

De samenleving informeren over elektronische sigaretten en mogelijke misverstanden over vaping-producten bestrijden op basis van feitelijke en wetenschappelijk onderbouwde argumenten.

In samenwerking met de overheid een instrument ter beschikking stellen van haar leden om op naam of ECID-nummer te zoeken om te zien of een product op de groene lijst staat.

Lid worden van VapeBel kost slechtst €25 per maand. We houden deze kosten zo laag mogelijk om iedereen de kans te geven zich aan te sluiten. Het is nu, meer dan ooit, van cruciaal belang dat we ons verenigen en samen de strijd aan gaan om de vape-sector te verdedigen.