Lid worden

Word vandaag nog lid!

Als ondernemer in de vape-sector hebben we u nodig. Met meer leden kunnen we sterker uw rechten en uw belangen verdedigen in een sector die steeds meer regels opgelegd krijgt. We willen een duidelijk wettelijk kader dat een onderscheid maakt tussen roken en vapen. Een kader dat het mogelijk maakt om volwassen rokers te kunnen helpen en informeren op basis van correcte en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Uw lidmaatschap maakt echt een verschil! Het is nu, meer dan ooit, van cruciaal belang dat we ons verenigen en samen de strijd aan gaan om de vape-sector te verdedigen.

Wij volgen het beleid op de voet en verdedigen uw belangen

Wij informeren, adviseren en wisselen best practices uit

Wij bieden ondersteunend communicatiemateriaal voor in uw shop

Wij connecteren de vapesector met een breed Belgisch netwerk

De sector moet met 1 stem spreken om zijn belangen te verdedigen. Hoe meer leden we vertegenwoordigen, hoe sterker we kunnen wegen op de besluitvorming en de toekomst van onze sector veiligstellen.

Als organisatie hebben wij duidelijke ambities:

Onze absolute priotiteit is de belangen van de sector veiligstellen door te zorgen voor een regelgeving die redelijk, overlegd en evidence based is.

Als kennis- en expertisecentrum inzake vape-producten wil VapeBel het aanspreekpunt zijn voor beleidsmakers en media.

Onze leden informeren over bestaande en toekomstige wetgeving/reglementering (federaal en regionaal).

De samenleving informeren over het elektrisch roken en eventuele misverstanden over vape-producten bestrijden op basis van feitelijke en wetenschappelijk onderbouwde argumenten.

In samenwerking met de overheid een tool ter beschikking te stellen voor haar leden om met naam of ECID nummer te kijken of een product op de groene lijst staat.

Lid worden van VapeBel kost slechtst €25 per maand. We houden deze kosten zo laag mogelijk om iedereen de kans te geven zich aan te sluiten. Het is nu, meer dan ooit, van cruciaal belang dat we ons verenigen en samen de strijd aan gaan om de vape-sector te verdedigen.